Frederikssund Apotek

Velkommen på Frederikssund Apotek

I skranken på Frederikssund Apotek bliver du mødt af faguddannet personale, der vil gå langt for at hjælpe dig. Vi er 32 ansatte på Frederikssund Apotek, og dem du møder i skranken er enten uddannet farmakonomer eller farmaceuter. Apoteket er et uddannelsesapotek, så man kan også møde farmakonomelever og farmaceutstuderende i skranken. 

Vi tilstræber altid at give faglig information tilpasset den enkeltes behov, Det være sig hvadenten dit besøg hos os gælder lægeordineret medicin, eller nogle af vores øvrige produkter til sundhed, skønhed og velvære. 
Vi lægger vægt på god rådgivning, høj service og positivitet, og besvarer hellere end gerne spørgsmål om sundhed, medicin og vores øvrige produkter.

Apoteket udleverer også dosispakket medicin. Det er medicin i små doseringsposer, hvor indholdet i hver pose er den medicin, der skal indtages på et bestemt tidspunkt for eksempel morgenmedicin, aftenmedicin og medicin til natten.

Vi glæder os til at møde dig på dit lokale apotek. Udover apoteket i Sillebroen har vi også filial i Slangerup og i Føtex i Frederikssund.

Frederikssund apotek
Sillebroen Shopping
Nygade 1, 1. sal
3600 Frederikssund

Telefon 4731 0007
frederikssund@apoteket.dk

Mandag - fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: lukket

5 gode råd ved halsbrand

01

Spis mindre og hyppigere måltider i stedet for få store.

02

Hæv din sengs hovedgærde, når du sover.

03

Undgå at ligge ned lige efter at du har spist.

04

Gå ned i knæ i stedet for at bøje dig forover.

05

Tab dig, hvis du er overvægtig.