Udbringning

Apoteket bringer varer ud til kunder inden for bygrænsen, der ikke selv har mulighed for at komme ind på apoteket. Udbringningen kan ske på hverdage og koster 65 kr.

Frederikssund apotek bringer medicin og andre apoteksvarer ud til privatadresser i tidsrummet 12 – 16 mandag – fredag. Der bringes ikke varer ud om lørdagen. Varer bestilt til udbringning inden kl. 11.30 leveres samme hverdag.

Du kan gøre din læge opmærksom på, at du ønsker medicinen leveret til din privatadresse. Dette vil blive noteret på recepten, således at vi kan pakke medicinen til dig. Du kan også kontakte Frederikssund Apotek og aftale nærmere. Der pålægges et udbringningsgebyr på 65 kr./tur, der dækker pakning og levering af dine varer. Hvis du ikke er hjemme, som aftalt, tager buddet medicin/varer med tilbage til apoteket. Skal varen sendes igen pålægges der endnu et udbringningsgebyr på 65 kr. Hvis apoteket ikke har alle varer på lager, og derfor kører flere gange, pålægges der kun ét udbringningsgebyr. Vores bud modtager kreditkort, MobilePay og kontanter.

5 gode råd ved halsbrand

01

Spis mindre og hyppigere måltider i stedet for få store.

02

Hæv din sengs hovedgærde, når du sover.

03

Undgå at ligge ned lige efter at du har spist.

04

Gå ned i knæ i stedet for at bøje dig forover.

05

Tab dig, hvis du er overvægtig.