Udbringning

Apoteket bringer varer ud til kunder inden for postnummer 3550 og 3600, der ikke selv har mulighed for at komme ind på apoteket. Udbringningen kan ske på hverdage og koster 65 kr.

Frederikssund apotek bringer medicin og andre apoteksvarer ud til privatadresser i tidsrummet 12 – 16 mandag – fredag. Der bringes ikke varer ud om lørdagen. Varer bestilt til udbringning inden kl. 11.30 leveres samme hverdag.

Du kan gøre din læge opmærksom på, at du ønsker medicinen leveret til din privatadresse. Dette vil blive noteret på recepten, således at vi kan pakke medicinen til dig. Du kan også kontakte Frederikssund Apotek og aftale nærmere. Der pålægges et udbringningsgebyr på 65 kr./tur, der dækker pakning og levering af dine varer. Hvis du ikke er hjemme, som aftalt, tager buddet medicin/varer med tilbage til apoteket. Skal varen sendes igen pålægges der endnu et udbringningsgebyr på 65 kr. Hvis apoteket ikke har alle varer på lager, og derfor kører flere gange, pålægges der kun ét udbringningsgebyr. Vores bud modtager kreditkort, MobilePay og kontanter.

5 gode råd ved lus

01

Kæm en gang om ugen for at opdage lusene tidligt.

02

Klør det, så kæm.

03

Del ikke hårbørster og kamme med andre.

04

Fortæl det til institutioner og venner/familie.

05

Det er ikke flovt at få lus, det er flovt ikke at gøre noget ved det.